×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 952

Menu
RSS

Ουσία στο κόκκινο κρέας θέτει σε κίνδυνο την καρδιά

Μια χημική ουσία που περιέχεται άφθονη στο κόκκινο κρέας, αποτελεί μια πρόσθετη αιτία που η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων από μπριζόλες, κιμά, μπέικον κ.α. κάνει κακό στην καρδιά, καθώς δημιουργεί

Πώς θα ρίξετε τη χοληστερίνη

Όσο πολύτιμη είναι η χοληστερίνη για τον οργανισμό όταν βρίσκεται σε φυσιολογικά όρια, τόσο επιζήμια γίνεται όταν τα επίπεδά της αυξάνονται πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια. Μάθετε τι μπορείτε να κάνετε για να προστατέψετε την υγεία της καρδιάς σας.

Μείωση του αλατιού και αύξηση του καλίου συνιστά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

Σημαντικά οφέλη για την υγεία έχει η μείωση της κατανάλωσης αλατιού σε συνδυασμό με την πρόσληψη περισσότερου καλίου, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Όπως αναφέρει η ανακοίνωσή του, η κατανάλωση αλατιού σε όλες τις χώρες του κόσμου δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα πέντε γραμμάρια τη μέρα,

Διαβήτης: Νέα θεραπεία θα χορηγείται χωρίς ένεση

Τον τρόπο με τον οποίο απορροφάται η ινσουλίνη από τα κύτταρα ανακάλυψαν Αυστραλιανοί επιστήμονες. Το γεγονός αυτό μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για την παρασκευή νέων φαρμάκων για τη θεραπεία του

Το «τετράποδο» μυστικό της επιτυχίας των εξετάσεων

Ένα πρωτότυπο και ταυτόχρονα ιδιαίτερα αποδοτικό πρόγραμμα αποφάσισαν να προσφέρουν στους φοιτητές οι υπεύθυνοι του Πανεπιστημίου του Αμπερντίν, στη Σκώτια: δημιούργησαν ένα ειδικό δωμάτιο με… σκύλους όπου οι

Στα γονίδια (και) ο αλτρουϊσμός

Μία γενετική μεταλλαγή μπορεί να σχετίζεται με τον αλτρουισμό, το ανιδιοτελές νοιάξιμο για την ευεξία των άλλων, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.Ο δρ Μάρτιν Ρόιτερ και οι συνεργάτες του, από το Πανεπιστήμιο της Βόννης, στη Γερμανία, ανακάλυψαν ότι
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS
  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Seleo.gr All Rights Reserved. Hosted by Hostdog - Φιλοξενία ιστοσελίδων