Menu
RSS
Viber seleo

Τσεκαρισμένα! Τα σημάδια στη συμπεριφορά του που προδίδουν ότι δεν είναι πιστός πια

Αν έκανες «κλικ» σε αυτό το άρθρο γιατί κάτι ήδη σε προβληματίζει, εμείς να σου ευχηθούμε με όλη μας την καρδιά, να μην διαβάσεις τίποτα παρακάτω που να σε αφορά…

Tα δέκα ταξίδια που πρέπει να κάνει κάθε γυναίκα στην ζωή της (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τα ταξίδια είναι υπέροχα. Γίνεσαι πιο πλούσιος σε εμπειρίες από αυτά. Γνωρίζεις νέους ανθρώπους και νέα μέρη, δοκιμάζεις διεθνείς κουζίνες και αγοράζεις πράγματα που δεν μπορείς να βρεις παντού. Διευρύνεις τους ορίζοντές σου και όταν το ταξίδι τελειώσει δεν είσαι πλέον ο ίδιος.

Δέκα καθημερινά πράγματα που μας γερνάνε

Οι περισσότεροι άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, προσπαθούν με όποιο τρόπο μπορούν να περιποιούνται τον εαυτό τους και να «πολεμούν» τον χρόνο. Κάποιοι επισκέπτονται τον πλαστικό χειρουργό, άλλοι πάλι τον ασθητικό για μπότοξ και ενυδάτωση και άλλοι προσέχουν τη διατροφή τους και τη φυσική τους κατάσταση.

Πόσα λεπτά σεξ χρειάζεται μια γυναίκα για να είναι ευτυχισμένη;

Όπως κάθε ενήλικας που σέβεται τον εαυτό του, έτσι κι εσύ πιστεύω ότι δεν αγαπάς μόνο το σεξ αλλά αγαπάς κυρίως το καλό σεξ. Και έστω ότι την ποιότητα την έχεις εξασφαλισμένη. Είτε γιατί

Ειδικοί προειδοποιούν: Η περιφρόνηση σκοτώνει το γάμο

Όπως είναι φυσικό, κάθε σχέση έχει τα σκαμπανεβάσματά της, αλλά όταν το 42% των γάμων καταλήγουν σε διαζύγιο, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και οι ειδικοί προσπαθούν να εξετάσουν τους λόγους για τους οποίους, ένας γάμος μπορεί να φτάσει στο τέλος του.

Γιατί η ρουτίνα... σκοτώνει! Οι 5 συνήθειες που καταστρέφουν μια σχέση

Μπορεί με τον σύντροφό σας να έχετε οικειότητα, να αισθάνεστε τόσο άνετα μαζί του που νομίζετε ότι μπορείτε να κάνετε και να πείτε τα πάντα. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι όταν βρουν τον άνθρωπο της ζωής τους, έχουν δικαίωμα να είναι ο εαυτός τους- συγκεκριμένα ο κακός εαυτός τους. Όμως έχουν άδικο.

Οι 7 βασικές αιτίες που οι γυναίκες προσποιούνται τον οργασμό

Ο γυναικείος οργασμός είναι κάτι που ακόμα και σήμερα η επιστήμη δεν έχει κατανοήσει πλήρως τον τρόπο που αυτός προκαλείται και τις συνθήκες που οδηγούν σε αυτόν.

Έρευνα: Γιατί οι γυναίκες είναι πιο ευτυχισμένες με τους λιγότερο ελκυστικούς άντρες

Οι περισσότεροι από εσάς, θα έχετε παρατηρήσει, πολλές φορές στο δρόμο ζευγάρια, όπου η γυναίκα είναι πολύ πιο όμορφη από το σύντροφό της και σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί... «μα καλά τι του βρήκε;»

Τα 3 σημεία που κάθε γυναίκα θέλει να την φιλάνε στο σεξ (και δεν είναι τα χείλη)

Είναι οι πιο ιδιαίτερες ερωτογενείς σου ζώνες. Όποιος ξέρει, εκεί θα σε φιλήσει για να σου προκαλέσει ανατριχίλα, φούντωση κι άλλες παρόμοιες αντιδράσεις. Μέρη στο κορμί σου για φίλημα, ό, τι πρέπει για το κομμάτι των προκαταρκτικών.

Οι κούκλες Βορειοελλαδίτισσες που κέρδισαν τις οθόνες μας (φωτό)

Κατεβαίνοντας από τη Θεσσαλονίκη και τα πέριξ με αέρα Βαρδάρη κατάφεραν να κλείσουν το μάτι στην επιτυχία και να γίνουν θέμα συζήτησης για το πόσο καλά τα κατάφεραν στο μικρόκοσμο της μικρής οθόνης.

Πόσες θερμίδες καίτε με τις δουλειές του σπιτιού

Εκτός από ένα καθαρό σπίτι, πάντως, οι δουλειές του σπιτιού μπορούν να αντικαταστήσουν κάποιες φορές... το γυμναστήριο. Δείτε παρακάτω πόσες θερμίδες μπορείτε να κάψετε με συγκεκριμένες δουλειές...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Seleo.gr All Rights Reserved. Hosted by Hostdog - Φιλοξενία ιστοσελίδων