×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 952

Menu
RSS

Φτιάξτε μπαρμπούνια σκορδάτα, με τη συνταγή του Δημήτρη Σκαρμούτσου

Αν αγαπάτε το φρέσκο και νόστιμο ψάρι, δείτε πως μπορείτε να απολαύσετε μπαρμπούνια με σκόρδο, ρίγανη κα θυμάρι, ελαιόλαδο κα φρεσκοτριμμένο πιπέρι, φτιαγμένο απο τα χεράκια σας!

Ρύζι μπασμάτι

Συν­ταγή μαγει­ρι­κής για ρύζι μπα­σμάτι, ιδα­νικό για νηστεία Κου­ζίνα: Ελλη­νική Είδος: Συνο­δευ­τικό Μερί­δες: 4   Χρό­νος προ­ε­τοι­μα­σίας:  10 Λεπτά Χρό­νος μαγει­ρέ­μα­τος:  30 Λεπτά Συνο­λι­κός χρό­νος:  40 Λεπτά   Θα χρεια­στούμε 3 φλυ­τζά­νια ρύζι μπα­σμάτι 6 φλυ­τζά­νια ζωμό κοτό­που­λου 100 γρ. [b]κουκουνάρια 200 γρ. στα­φίδα αλάτι πιπέρι 1 κρεμ­μύδι ψιλο­κομ­μένο 1 κ.σ. βού­τυρο   Πως το κάνουμε   Σε μια μεγάλη κατσα­ρόλα ρίχνουμε μια…

Τιραμισού αλα Ελληνικά

Μια Ελλη­νική παραλ­λαγή του κλα­σι­κού τιρα­μι­σού, εύκολη και πεντανόστιμη Κου­ζίνα: Ελλη­νική Είδος: Επι­δόρ­πιο Μερί­δες: 6   Θα χρεια­στούμε 3 αυγά (χωρί­ζουμε τα ασπρά­δια από τους κρόκους) 180 γρ. τυρί μασκαρ­πόνε 50 γρ. άχνη ζάχαρη 1 κουτ. γλυ­κού κονιακ 1½ φλι­τζάνι τσα­γιού ελλη­νι­κός καφές (βρα­σμέ­νος σκέτος) 12 μπι­σκότα πτι-μπερ (κατά προ­τί­μηση ολι­κής άλεσης) 3 κουτ. σού­πας κακάο για πασπάλισμα   Πως το…
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS
  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next