Menu
RSS
Viber seleo

Η φαντασίωση του…εξωγήινου!

Ο/η σύντροφός σου είναι τόσο μονόχνοτος ή συνεσταλμένος που κάνει συνέχεια τα ίδια και τα ίδια στο σεξ; Μήπως φτάνεις σε σημείο να αναρωτιέσαι αν είναι κάποιο εξελιγμένο είδος ρομπότ;

Το διαφορετικό στο sex!

Μην περιμένεις ότι στην αρχή της σχέσης θα ζήσεις τον απόλυτο αισθησιασμό και το παράφορο πάθος. Αυτά θα επέλθουν σιγά σιγά, με την εγγύτητα.

Μην αγνοείς τα συναισθήματά σου!

Τα συναισθήματα θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα σύστημα πληροφόρησης που μας ενημερώνει για την κατάσταση που βρίσκεται το σώμα μας μετά από τις σκέψεις που κάναμε. Είναι ένας προστατευτικός μηχανισμός που δεν πρέπει να αγνοούμε.

Πότε επαναστατούν άντρες και γυναίκες

Τις περισσότερες φορές συμβιβάζεται η γυναίκα στη σχέση γιατί είναι πιο ανεκτική, προσπαθεί να διαφυλάξει τη σχέση ώστε να οδηγηθεί σε γάμο, να διατηρήσει την αρμονία ώστε να μη διαλυθεί η οικογένεια ή για να υπάρχει ένας πατέρας για τα παιδιά.

Η αβάσταχτη ανυπαρξία του…sex!

Έχουμε αναλάβει τόσες ευθύνες, έχουμε βάλει τόσους στόχους κι αυτό που καταφέραμε είναι να φτιάξουμε μια καθημερινότητα γεμάτη υποχρεώσεις και ασφυκτικές πιέσεις με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χρόνος για σεξ, που είναι η μέγιστη απόλαυση.

Αυξήστε τις κοινές εμπειρίες

Οι κοινές εμπειρίες ενδυναμώνουν τη σχέση. Γι’ αυτό φροντίστε να περνάτε αρκετό χρόνο μαζί, αποδράστε και κάντε κάτι καινούριο ή κάτι εντελώς «τρελό» για τα δικά σας δεδομένα.

Οι σκέψεις σου είναι κύματα ενέργειας

Ο Σίγκμουντ Φρόιντ υποστήριζε ότι οι σκέψεις είναι οι πρόβες των πράξεών μας! Πράγματι, η σύγχρονη επιστήμη αποδεικνύει ότι οι σκέψεις δεν είναι σαν απλά συννεφάκια κειμένου όπως βλέπουμε στα καρτούν αλλά ηλεκτρικές ώσεις μέσα στα κύτταρα του εγκεφάλου μας,

Διώξε κάθε φοβία και προτίμησε να ζεις θετικά γεγονότα!

Διαβάζοντας την ιστορία της ανθρωπότητας θα δεις ότι όλα έγιναν από ανθρώπους που πίστεψαν πολύ σε κάτι, ακόμη κι αν αυτό φαινόταν ανέφικτο ή αδύνατο να συμβεί. Είναι σα να απαίτησαν ένα θαύμα και έγινε, σα να έφτιαξαν ένα ολοζώντανο όραμα που πήρε σάρκα και οστά.

Πώς να φέρεσαι σε έναν εκνευρισμένο άντρα

Εμείς οι γυναίκες έχουμε μάθει να μιλάμε με τις φίλες μας όταν έχουμε προβλήματα ή εκνευρισμό και έτσι ξεαγχωνόμαστε. Την ίδια τεχνική επιμένουμε να εφαρμόσει και ο άντρας, όταν τον βλέπουμε εκνευρισμένο, υποθέτουμε ότι με τη συζήτηση θα ηρεμήσει

Για χαρά, υγεία και μακροζωία, βρες τι σε ευχαριστεί πραγματικά!

Βλέπεις κάποιους ανθρώπους που διψούν για ζωή, έχουν πάθος και ενθουσιασμό, δε βαριούνται και δε θα τους ακούσεις ποτέ να μεμψιμοιρούν. Φαίνεται όλα να τους πηγαίνουν καλά στη ζωή και τους ονομάζεις «τυχερούς».

Πείσε το υποσυνείδητό σου!

Αν θέλουμε να αλλάξουμε μια ριζωμένη πεποίθηση που έχουμε, θα πρέπει να πείσουμε αρχικά το υποσυνείδητό μας. Αυτό είναι που καθορίζει τη συμπεριφορά και τις αντιδράσεις μας και σε πολύ μικρότερο βαθμό η λογική σκέψη μας.

Το ατέρμονο κυνήγι της ευτυχίας

Αν δεν μπορείς να περάσεις καλά με λίγα ευρώ, δε θα περνάς καλά ούτε με ένα εκατομμύριο ευρώ. Συνειδητοποίησε πως αν δεν μπορείς να απολαύσεις μια μικρή βόλτα που κάνεις με τον σύντροφό σου ή

Δώστε ραντεβού και ενδυναμώστε τη σχέση σας!

Αν δεν υπάρχει πραγματική επικοινωνία στο ζευγάρι, οι πιο ευρηματικές ιδέες, οι πιο ωραίες εκπλήξεις και οι καλύτερες σεξουαλικές τεχνικές να εφαρμοστούν, δε θα μπορέσουν να βελτιώσουν τον ερωτισμό στη σχέση.

Στο ντους νιώσε τον απόλυτο αισθησιασμό!

Όταν νιώθετε ότι η σεξουαλική ζωή πέφτει σε τέλμα, ανασυνταχθείτε, οργανωθείτε και σκεφτείτε να εφαρμόσετε νέες τεχνικές, να κάνετε εκπλήξεις και απρόσμενες ενέργειες. Για παράδειγμα, ένα ντους μαζί.

Sex με…πληρωμή!

Πολλοί άντρες και γυναίκες έχουν τη φαντασίωση του πληρωμένου σεξ. Αυτό έχει να κάνει με την αίσθηση ελέγχου και δύναμης γενικότερα. Γιατί να μην κάνεις πράξη με την/τον σύντροφό σου αυτές τις σκέψεις σου χωρίς φραγμούς;
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS