Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Email: Πώς να μην στείλετε κάτι που θα μετανιώσετε

0

Υπάρχουν φορές που στέλνουμε ένα μήνυμα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και μετανιώνουμε, ίσως και άμεσα, αμέσως μετά την αποστολή του;

Επίσκεψη Προέδρου ΟΣΕΤΕΕ στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης

0
Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία και Ημέρας Μνήμης των Νεκρών Εργατών, που είναι την ερχόμενη Κυριακή 28 Απριλίου, ο Πρόεδρος της ΟΣΕΤΕΕ και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία, συν. Ανδρέας Στοϊμενίδης πραγματοποίησε  επίσκεψη στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης, ύστερα από πρόσκληση της Προέδρου του Συλλόγου των Πτυχιούχων Μηχανικών Δημοσίου, Έφης Παπαλεξίου.

Στην Κοζάνη το πρώτο ηλεκτρικό τετράτροχο ποδήλατο

0

Το πρώτο ηλεκτρικό τετράτροχο ποδήλατο στην Ελλάδα κατασκεύασε ένας ηλεκτρολόγος μηχανικός και κατασκευαστής e-bike στην Κοζάνη.

Αντίστροφη μέτρηση για τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024, με τη Θεσσαλονίκη να κλέβει την παράσταση

0

Ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024 εκκινεί το αγωνιστικό του πρόγραμμα στις 15 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου την προηγούμενη μέρα (14 Μαΐου) θα έχει γίνει η επίσημη παρουσίαση των 20 ομάδων και των 120 αθλητών, σε μία εκδήλωση που θα πλαισιωθεί από πολλές δράσεις για μικρούς και μεγάλους, κατά μήκος της παραλίας της Θεσσαλονίκης – με επίκεντρο τον Λευκό Πύργο – και μέχρι το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Κως: Ποινική δίωξη για κακούργημα στους δύο γονείς του ενός έτους βρέφους – Απολογούνται αύριο

0

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο αλλά και για σωματική βλάβη, ασκήθηκε από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω σε βάρος του 21χρονου πατέρα και της 20χρονης μητέρας για το θάνατο του ενός έτους βρέφους τους.

Πόσοι θα σουβλίσουν φέτος το Πάσχα – Πόσα θα ξοδέψουν

0
(φωτογραφία αρχείου) SHUTTERSTOCK

Εκτός των αστικών κέντρων δηλώνει ότι θα ταξιδέψει για το Πάσχα ένα στα τέσσερα νοικοκυριά, όπως προκύπτει από την τελευταία έρευνα του ΙΕΛΚΑ (Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών) στο πλαίσιο της καταγραφής των διατροφικών και καταναλωτικών τάσεων στην Ελλάδα.

Δεκατέσσερα χρόνια από το διάγγελμα Παπανδρέου και την προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ

0

Στις 23 Απριλίου 2010 η Ελλάδα γίνεται η πρώτη χώρα της ΕΕ που προσφεύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, όπως μαθαίνουμε δια στόματος Γιώργου Παπανδρέου.

Σέρρες: Τροχαίο δυστύχημα με μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτων – Νεκρός ένας 66χρονος, τραυματίστηκε 85χρονος

0

Σήμερα (23 Απριλίου 2024) και ώρα 08.35 περίπου, στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ιβήρων – Μαυροθάλασσας Σερρών, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 66χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 85χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 66χρονου και τον τραυματισμό του 85χρονου.

Ενδοοικογενειακή βία: 379 συλλήψεις σε μία εβδομάδα – Χορηγήθηκε Panic Button σε 81 γυναίκες

0
Ενδοοικογενειακή βία

Σχέδιο ειδικών στοχευμένων δράσεων με τρεις βασικές κατευθύνσεις υλοποιεί η Ελληνική Αστυνομία, με στόχο την πρόληψη, αποτροπή και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, της ενδοοικογενειακής βίας και της παραβατικότητας ανηλίκων, καθώς και τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας των πολιτών.

Παρατείνεται η προθεσμία εγγραφής στο ηλεκτρονικό μητρώο ηλεκτρονικού τύπου της ΓΓΕΕ

0

Εκ νέου παράταση μέχρι τις 29 Απριλίου 2024 πήρε η προθεσμία εγγραφής στο ηλεκτρονικό μητρώο ηλεκτρονικού Τύπου της γενικής γραμματείας επικοινωνίας και ενημέρωσης.