Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ιωάννα Τούνη: Νέα βίντεο από τις διακοπές στις Σεϋχέλλες μετά τα σχόλια των ακολούθων της

0

Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να αναρτά βίντεο από τις εξωτικές διακοπές της στις Σεϋχέλλες, παρά το τρολάρισμα των followers της τη Μεγάλη Πέμπτη. Η instagrammer τους ρώτησε πού θα κάνουν διακοπές, ενώ πόζαρε σε έναν φοίνικα, με τους ακολούθους να απαντούν «στο εξωτικό Αγρίνιο» και «στην αυλή».

Gen Z: Ποιο είναι το νέο status symbol της

0

Στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών βρίσκονται οι μη επεμβατικές και αντιγηραντικές «προσαρμογές», όπως τα fillers για τα χείλη και το Botox, με την Gen Z να συμβάλλει στην αύξηση ζήτησης αυτής σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής Προσώπου.

Ιβάνα Σάκχνο: Θα πρωταγωνιστήσει «M3GAN 2.0»

0

Το σίκουελ της πετυχημένης εισπρακτικά ταινίας τρόμου του 2023 «M3GAN» πρόσθεσε στο καστ του μια από τις πρωταγωνίστριες του Star Wars «Ahsoka», την Ουκρανή ηθοποιό και ακτιβίστρια Ιβάνα Σάκχνο.

Στα 66.993 δολάρια πωλήθηκε σε δημοπρασία το σιτάρ του Τζορτζ Χάρισον

0

Ένα σιτάρ – έγχορδο ινδικό μουσικό όργανο – που ανήκε στον Τζορτζ Χάρισον πωλήθηκε έναντι 66.993 δολαρίων σε δημοπρασία στο Λος Άντζελες.

Ο πρίγκιπας Χάρι προσφέρει «κλαδί ελιάς» στη βασιλική οικογένεια, αλλά δεν λαμβάνει μεγάλη ανταπόκριση

0

Ο πρίγκιπας Χάρι προσπαθεί να επιδιορθώσει τις σχέσεις του με την οικογένειά του και τους έχει προσκαλέσει όλους στην τελετή εορτασμού των 10 χρόνων των Αγώνων Invictus στο Λονδίνο, λένε πολλές πηγές στο Page Six.

Η λέξη στην οποία οι μισοί Έλληνες κάνουν δύο ορθογραφικά λάθη

0

Υπάρχει μία λέξη την οποία ακόμα και φιλόλογοι την γράφουν λάθος ή, έστω, την πετυχαίνουν με την δεύτερη προσπάθεια, μια λέξη που έχει κάνει χρυσή την Google, καθώς ένα τεράστιο ποσοστό την ψάχνει εκεί προκειμένου να βεβαιωθεί πώς στο καλό γράφεται.

Πόση ώρα ακριβώς να κάθεστε, να κοιμάστε και να ασκείστε για βέλτιστη υγεία

0

Μια νέα μελέτη κατάφερε να προσδιορίσει τον ιδανικό αριθμό ωρών που πρέπει να περνάμε όρθιοι, καθιστοί, κοιμισμένοι και σωματικά δραστήριοι για να επιτύχουμε βέλτιστη υγεία της καρδιάς και έλεγχο του διαβήτη.

Γρίπη των πτηνών: Ισχυρές ενδείξεις για μετάδοση του ιού για πρώτη φορά από τα θηλαστικά στον άνθρωπο

0
PETALUMA, CALIFORNIA - APRIL 26: Cows graze in a field at a dairy farm on April 26, 2024 in Petaluma, California. The U.S. Department of Agriculture is ordering dairy producers to test cows that produce milk for infections from highly pathogenic avian influenza (HPAI H5N1) before the animals are transported to a different state following the discovery of the virus in samples of pasteurized milk taken by the Food and Drug Administration. Justin Sullivan/Getty Images/AFP (Photo by JUSTIN SULLIVAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Φόβους ότι πλέον η γρίπη των πτηνών πέρασε για πρώτη φορά από τα θηλαστικά στους ανθρώπους, σηματοδοτώντας ένα ακόμη βήμα στην εξέλιξη του θανατηφόρου ιού εκφράζουν επιστήμονες, καθώς υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις νέας ανάλυσης, ότι ένα άτομο που εργαζόταν σε αγρόκτημα στο Τέξας μολύνθηκε από άρρωστες αγελάδες.

Περισσότερα από δύο κρίσιμα περιστατικά κυβερνοασφάλειας ημερησίως το 2023

0

Περισσότερα από δύο κρίσιμα περιστατικά κυβερνοασφάλειας λάμβαναν χώρα, ημερησίως, το 2023. Αυτή η τάση ίσχυε σε όλους τους κλάδους με τον χρηματοπιστωτικό, το ΙΤ, τον κυβερνητικό και τον βιομηχανικό τομέα, να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας.

Θα ξεπεράσουν τα 500 εκατ. οι πωλήσεις συνδεδεμένων αυτοκινήτων έως το 2030

0

Κρίσιμη μάζα αποκτά, σταδιακά, η αγορά των συνδεδεμένων αυτοκινήτων. Με ορίζοντα το 2030, εκτιμάται ότι οι πωλήσεις συνδεδεμένων αυτοκινήτων θα ξεπεράσουν τα 500 εκατ., ενώ έως τότε 9 στα 10 συνδεδεμένα οχήματα θα υποστηρίζουν τεχνολογία 5G.