Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Το μπόνους παραγωγικότητας στο δημόσιο παρουσίασε το υπουργείο εσωτερικών

0

Στην παρουσίαση του νέου συστήματος κινήτρων και ανταμοιβής στους φορείς του Δημοσίου προέβησαν η υπουργός, κα Νίκη Κεραμέως, και η υφυπουργός εσωτερικών, κα Βιβή Χαραλαμπογιάννη, στο υπουργικό συμβούλιο.

H Μελόνι κατεβαίνει στις ευρωεκλογές ενώ παραμένει πρωθυπουργός

0

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι ανακοίνωσε πριν από λίγο από την Πεσκάρα της κεντρικής Ιταλίας ότι θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της «Αδέλφια της Ιταλίας». Πρόσθεσε, δε, ότι θα είναι επικεφαλής των ψηφοδελτίων του κόμματος σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας.

Πού βρίσκεται σήμερα ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

0

Ο Ρόμπερτ Πάουελ έγινε γνωστός για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεοπτική μίνι σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» του 1977. Μάλιστα, αν κι έχουν κυκλοφορήσει πολλές σειρές και ταινίες για τον βίο και τα πάθη του Χριστού, ο Πάουελ παραμένει μέχρι και σήμερα, ο πιο διάσημος «Ιησούς».

Καβάλα: Φωτιά σε εν κινήσει ΙΧ στην Εγνατία οδό

0

Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι σε διερχόμενο αυτοκίνητο στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του χωριού Πέρνη του δήμου Νέστου.

Επιστολική ψήφος: Περισσότερες από 186.000 εγγραφές – Μέχρι το βράδυ οι αιτήσεις

0
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τις 186.117 αγγίζει ο αριθμός των Ελλήνων από 127 διαφορετικές χώρες που εγγράφηκαν στην πλατφόρμα για την επιστολική ψήφο μέχρι το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας.

Συνολικά 55 εργαστήρια συμβουλευτικής σε 41 ΚΠΑ2 της ΔΥΠΑ τον Μάιο

0
ΔΥΠΑ

Μετά την επιτυχημένη πορεία των εργαστηρίων ομαδικής συμβουλευτικής και προετοιμασίας για ένταξη στην αγορά εργασίας, που ξεκίνησαν τον Απρίλιο, η νέα δράση συνεχίζεται με 55 εργαστήρια συμβουλευτικής σε 41 Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) τον Μάιο σε όλη την χώρα.

Φωτοβολταϊκά: Χρηματοδότηση 315,34 εκατ. ευρώ για τους σταθμούς σε Λάρισα και Φθιώτιδα

0
φωτοβολταϊκά

Στην υπογραφή σύμβασης χρηματοδότησης της Ενιπέας Μονοπρόσωπη Α.Ε., θυγατρική της εταιρείας Lightsource bp, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» υπέγραψε η Eurobank και το Ελληνικό Δημόσιο.

Γρίπη των πτηνών: Γιατί μεταπήδησε στις αγελάδες – Ανησυχία στην Ευρώπη

0

Σε επιφυλακή έχει τεθεί η επιστημονική κοινότητα στις ΗΠΑ μετά τη γνωστοποίηση πως η γρίπη των πτηνών έχει μεταπηδήσει στις αγελάδες και εξαπλώνεται ταχύτατα σε κοπάδια.

Τι δεν πρέπει να αφήνετε ποτέ στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου σας

0
αρχείου

Η πλειοψηφία των οδηγών συνηθίζει να αποθηκεύει τα έγγραφα του αυτοκινήτου (άδεια οδήγησης, δίπλωμα) στο ντουλαπάκι που βρίσκεται μπροστά από τη θέση του συνοδηγού. Μερικοί, βέβαια, τοποθετούν και άλλα προσωπικά τους έγγραφα καθώς και διάφορα χρήσιμα αντικείμενα (π.χ. GPS)

Νέα σειρά αποκτά το Netflix με την Κιμ Καρντάσιαν στην παραγωγή

0
netflix series

Μετά από ένα πόλεμο προσφορών το Netflix εξασφάλισε την σειρά «Calabasas» με την Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian), την Έμα Ρόμπερτς (Emma Roberts) και τη δημιουργό του “Pretty Little Liars” Μάρλεν Κινγκ (I. Marlene King), στο ρόλο των εκτελεστικών παραγωγών όπως επιβεβαίωσε το Variety.