Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Οστεοαρθρίτιδα γόνατος: Καινοτόμο τεστ αίματος κάνει διάγνωση 8 χρόνια νωρίτερα

0

Η συχνότερη μορφή αρθρίτιδας του γόνατος, είναι η οστεοαρθρίτιδα, στην οποία ο αρθρικός χόνδρος χάνει την ομαλή του υφή και λεπταίνει. Ο αντίκτυπος του εκφυλισμού αυτού, είναι η τριβή ανάμεσα στα οστά του γόνατος, η δυσκαμψία και ο οξύς πόνος.

Καλομοίρα: Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης – Κάποιος παριστάνει εμένα

0

Άγνωστος στο διαδίκτυο δημιούργησε ψεύτικο προφίλ σε πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης και παρίστανε ότι είναι η Καλομοίρα, κάτι το οποίο έκανε γνωστό η ίδια από το προφίλ της στο Instagram.

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο κανονικά, στην πράξη

0

Σοκάρει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη με την αποκάλυψη πως σε κάποια συνεργασία της, λίγο έλειψε τα πράγματα να ξεφύγουν αδιανόητα – «Το κουβαλάω σαν τραύμα», είπε η ηθοποιός.

Ευγενία Σαμαρά – Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Μένουν πλέον μαζί στην Κυψέλη

0

Πάσχα εκτός Αθηνών έκαναν η Ευγενία Σαμαρά με τον σύντροφο της Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο.

Τέλος ο ΣΚΑΙ για τη Σκορδά – Σύντομα το καθοριστικό ραντεβού με το MEGA

0

Μετά την ενημέρωση του ΣΚΑΙ στη Φαίη Σκορδά πως δεν θα συμπεριλάβει τη νέα σεζόν στο πρόγραμμά του καμία ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή, η παρουσιάστρια θεωρεί πλέον οριστικά πως ο κύκλος της στο συγκεκριμένο κανάλι έκλεισε.

Eurovision 2024: Όλες οι λεπτομέρειες για την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου – Τι θα φορέσει

0

Η διεθνής Ελληνίδα pop star Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision, 19 χρόνια μετά τη νίκη της στο Κίεβο της Ουκρανίας.

MEGA: Θα αργήσει να βγει η νέα κωμική σειρά

0

Νησιώτικος αέρας και ατμόσφαιρα καλοκαιριών διακοπών στο κανάλι του MEGA με μια νέα σπαρταριστή κωμωδία που φέρει «υπογραφή» από Ψυχοκόρες.

Η μεταγραφή της χρονιάς – “Πιέσεις” για να υπογράψει η Μενεγάκη σε κανάλι!

0

Έγινε το τηλεφώνημα που όλοι περίμεναν και πλέον υπάρχουν πιέσεις και… φωνές προς την ιδιοκτησία για να κλείσει το deal της σεζόν με την κορυφαία παρουσιάστρια

Θεσσαλονίκη: Κάλεσμα σε “Φανερό Δείπνο” στην Καμάρα από την Ένωση Αθέων

0

Να περιπαίξει τα πιστεύω των Ορθοδόξων Χριστιανών επιθυμεί για ακόμα μια χρονιά η “Ένωση Άθεων”, καθώς ανήμερα Μεγάλης Παρασκευής, προσκαλεί τα μέλη της σε “Φανερό Δείπνο” σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο.

Αναφορικά με την Θεσσαλονίκη το κάλεσμα έχει δοθεί για τις 19:00 στην Καμάρα. Αναλυτικότερα στο σχετικό κάλεσμα της αναφέρει τα ακόλουθα “Σας προσκαλούμε και φέτος, όπως κάθε χρόνο, στο Φανερό μας Δείπνο που θα γίνει την Παρασκευή 3 Μαΐου, γνωστή και ως ανοιξιάτικη ημιαργία, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο! Μαζευόμαστε να γνωριστούμε, να συζητήσουμε και να φάμε ό,τι τραβάει η όρεξή μας, χωρίς περιορισμούς από υπερφυσικά όντα! Όσο κάποιοι επιλέγουν τη θρησκευτική θλίψη, εμείς επιλέγουμε την ομορφιά της παρέας, συζητάμε για τα επιτεύγματα της επιστήμης, και τη σημασία του ορθολογισμού.

Κρεατοφάγοι, χορτοφάγοι, άθεοι, αγνωστικιστές, μέλη, φίλες/οι και όλες/οι ενδιάμεσα, είστε ευπρόσδεκτοι στο Φανερό μας Δείπνο! Ελάτε να απολαύσουμε ένα νόστιμο γεύμα, να γνωριστούμε και να μάθετε για τις δράσεις μας. Όλοι καλοδεχούμενοι!

Σας περιμένουμε:

• Στην Αθήνα στις 7μμ: στο «Σάββα από το Μοναστηράκι» στο Σύνταγμα, Πλατεία Συντάγματος 1

• Στη Θεσσαλονίκη στις 7μμ: θα συναντηθούμε στην Καμάρα

• Στο Βόλο στις 8μμ: θα συναντηθούμε ανάμεσα από τις παιδικές χαρές στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου

• Για άλλες πόλεις, θα χαρούμε πολύ αν θέλετε να γιορτάσετε μαζί μας. Όποιος θέλει να οργανώσει κάτι είναι ευπρόσδεκτος, και εμείς θα φροντίσουμε να ενημερώσουμε όσα μέλη ενδιαφέρονται. Στείλτε μας μήνυμα σε κάθε περίπτωση.

Αν θέλετε να συμμετάσχετε διαδικτυακά, χρησιμοποιήστε το #faneros_deipnos για να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας.
Σημείωση: δεν υπάρχει προκαθορισμένο μενού, ο κάθε άνθρωπος παραγγέλνει ανάλογα με τις επιθυμίες και τις δυνατότητές του”

Silver Alert: Εξαφάνιση 62χρονου από την Αγιά Λάρισας

0

Συναγερμός σήμανε για την εξαφάνιση του 62χρονου από χωριό της Αγιάς Λάρισας την 1η Μαΐου.