Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Αννίτα Πάνια: Δείτε τη πολλά χρόνια πριν με ένα μαύρο φόρεμα να ποζάρει και να αναστατώνει

0

Πάμε στο βαθύ παρελθόν…τότε που η Αννίτα Πάνια ήταν πιτσιρίκα και είχε ένα πιο σέξι στυλ, τουλάχιστον σύμφωνα με τα επικρατέστερα γυναικεία πρότυπα.

Χριστιάνα Καρνέζη: Το κορίτσι του Μάρκου Σεφερλή σε φωτογραφίες που σίγουρα δεν περίμενες

0

Η Χριστιάνα Καρνέζη είναι το όμορφο ξανθό κορίτσι που βλέπουμε συνεχώς στις παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή, ενώ συμμετείχε και πριν από δύο χρόνια στη σειρά “Super Mammy” που έκανε στον ΑΝΤ1.

Έλενα Λυσάνδρου: Πήγε στην παραλία και η πίσω όψη της έγινε αντικείμενο συζήτησης

0

Η Έλενα Λυσάνδρου είναι από τις λίγες παίκτριες που πέρασαν από το “GNTM” και που θα τις θυμόμαστε για καιρό καθώς το αποτύπωμά της ήταν ηχηρό.

Το «Ζάρι» έγινε… viral τραγούδι για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ! (video)

0

O ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα και οι φίλοι του ακόμα κινούνται σε ρυθμούς.. κούπας, με ένα τραγούδι- παρωδία του τραγουδιού «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, που εκπροσώπησε την Ελλάδα στη πρόσφατη Eurovision.

Νάταλι Κάκκαβα: Δείτε την σε βίντεο με μαγιό και…

0

Η Νάταλι Κάκκαβα ξεκίνησε τις βουτιές της στην παραλία καθώς το Καλοκαίρι είναι προ των πυλών.

«Έσπασε» η Αντιγόνη Κουλουκάκου για την πιο δύσκολη απώλεια της: «Είναι ο πραγματικός λόγος που δεν παντρεύομαι»

0

Την καλή του φίλη και συμπρωταγωνίστρια στην «Γη της ελιάς» του MEGA, Αντιγόνη Κουλουκάκου συνάντησε ο Τάσος Ιορδανίδης στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μπαμπα-δες» της ΕΡΤ το απόγευμα του Σαββάτου.

Κοντά με τον ΣΚΑΪ η Φαίη Μαυραγάνη – Παίρνει απόσταση από το Καλημέρα Ελλάδα η Μαρία Αναστασοπούλου

0

Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στον ΑΝΤ1, όσον αφορά στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, είναι ξεκάθαρο πλέον ότι εστιάζεται στην ενημέρωση.

Τηλεόραση: Οι περικοπές στην επιδότηση των σίριαλ φέρνουν… καταιγίδα από ριάλιτι

0
Σίριαλ εσείς; Ριάλιτι εμείς. Ετσι απαντά ο ΣΚΑΪ, και όχι μόνο, σε όλους όσοι επιμένουν να επιλέγουν ως πρωταγωνιστή του περιεχομένου της prime time τους τα σίριαλ.

Eurovision: Βίντεο με πρόβα του ”My Number One” κυκλοφόρησε 29 χρόνια μετά – Δεν το είχε δει ούτε η Ε.Παπαρίζου

0

Η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε στη σκηνή του Β’ Ημιτελικού της Eurovision 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας και ερμήνευσε το «My Number One», με το οποίο κέρδισε τον διαγωνισμό το 2005, ενώ τώρα ανάρτησε ένα βίντεο από τις πρόβες που είχε κάνει πριν από 29 χρόνια.

Σάλος με ακατάλληλη σκηνή στο “Survivor” – Δεν το έκοψαν στο μοντάζ (ΒΙΝΤΕΟ)

0

Το φετινό Survivor μπορεί να μην φτάνει την αίγλη των ονομάτων των παικτών και τα νούμερα τηλεθέασης, θα μας αφήσει όμως κάποιες στιγμές στη μνήμη, όχι ακριβώς και τις πιο τηλεοπτικές, μάλλον το αντίθετο.