Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κομισιόν: Αρχίζει έρευνα σε Facebook και Instagram – Για την ασφάλεια των παιδιών

0

Θα αξιολογήσει εάν η Meta ενδέχεται να παραβίασε τον νόμο για τις ψηφιακές υπηρεσίες (DSA) σε τομείς που συνδέονται με την προστασία των ανηλίκων

Άρης-ΠΑΟΚ: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ

0

“Αστακός” η Θεσσαλονίκη την Κυριακή (19/5), βάσει των μέτρων που ανακοίνωσε η ΓΑΔ Θεσσαλονίκης σήμερα (17/5), ώστε να αποφευχθούν τυχόν έκτροπα στο “κλάσικο” της πόλης

Deals 6,5 δισ. ευρώ από την αρχή του έτους – Ποιοι κλάδοι πρωταγωνιστούν

0

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται τα μεγάλα deals στην ελληνική αγορά, με διαρκώς αυξανόμενη μάλιστα συμμετοχή ξένων στρατηγικών επενδυτών και private equity funds.

Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν τα δρομολόγια του “Κωνσταντή’

0

Εκκινούν από το Σάββατο 18 Μαΐου τα δρομολόγιά του “Κωνσταντή προς τις ακτές της Περαίας και των Νέων Επιβατών σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Καλαμαριά: Τον κώδωνα του κινδύνου για την διάσωση του Κυβερνείου κρούει ο σύλλογος “Φίλοι του Κυβερνείου “

0

Την ανησυχία τους αναφορικά με την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Κυβερνείο , στην Καλαμαριά εξέφρασαν τα μέλη του συλλόγου “Φίλοι του Κυβερνείου (Παλατάκι)”,  στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν.

Φλώρινα: Τέσσερις συλλήψεις για παράνομη εισαγωγή και μεταφορά 200 φιαλών με ψυκτικό υγρό (φρέον)

0

Δύο συλλήψεις πραγματοποίησαν τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 16 Μαϊου οι αστυνομικοί  του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, σε περιοχή της Φλώρινας, για παράνομη εισαγωγή διακοσίων φιαλών με ψυκτικό υγρό (φρέον), βάρους άνω των δύο τόνων.

Πήρε το θρίλερ και βλέπει άνοδο ο Ηρακλής!

0
ELITE LEAGUE 2023-2024 / FINAL 4 / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Ηρακλής ήταν ο πολύ μεγάλος νικητής στον αγώνα με τον Ερμή Σχηματαρίου, με σκορ 80-73 και περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του στη διεκδίκηση του εισιτηρίου της επιστροφής στη Basket League, στην αναμέτρηση της Κυριακής (16:00) στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων.

ΝΑΤΟ: Αυξήθηκαν κατά τουλάχιστον 20% οι αναχαιτίσεις ρωσικών αεροσκαφών το α’ τρίμηνο

0

Οι αποστολές μαχητικών του ΝΑΤΟ για την αναχαίτιση ρωσικών αεροσκαφών που προσέγγιζαν τον εναέριο χώρο συμμαχικών χωρών στην περιοχή της Βαλτικής αυξήθηκαν κατά 20-25% το πρώτο τρίμηνο του 2024, ανέφερε σήμερα πηγή από την Βορειοατλαντική Συμμαχία, αποδίδοντας την αυξημένη ρωσική δραστηριότητα στην αύξηση των στρατιωτικών ασκήσεων της Συμμαχίας. Ωστόσο, δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο αριθμό αναχαιτίσεων.

Θεσσαλονίκη: Tα ρομπότ Pepper, ΝΑΟ και Ζήρα στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσημάτων Θώρακος της ΕΝΘΕ

0

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να εφαρμοστεί στην πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των νοσημάτων θώρακος;

Κοζάνη: Ολοκληρώνεται εντός του 2024 η νέα πτέρυγα του Μαμάτσειου νοσοκομείου

0

Ολοκληρώνονται μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, οι εργασίες κατασκευής της νέας πτέρυγας του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης.