Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Θεσσαλονίκη: Στο Ιπποκράτειο η πρώτη επέμβαση συνδυασμένης κατάλυσης κολπικής μαρμαρυγής με τη μέθοδο PFA

0

Στο Aιμοδυναμικό εργαστήριο της Β’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και με απόλυτη επιτυχία επέμβαση συνδυασμένης κατάλυσης κολπικής μαρμαρυγής με την μέθοδο Pulsed Field Ablation (PFA) και σύγκλεισης του ωτίου του αριστερού κόλπου στον ίδιο χρόνο. Το PFA είναι μια καινούργια και ιδιαίτερα υποσχόμενη μέθοδος μη θερμικής κατάλυσης.

Αγωνία για την τύχη των 4 παιδιών που έπεσαν θύματα γονικής αρπαγής – Μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό τους

0

Στο κατακόρυφο βρίσκεται η αγωνία για την τύχη των τεσσάρων παιδιών που έπεσαν θύμα αρπαγής στο Ίλιον.

Αυτοκτόνησε μοντέλο και πρώην παίκτης του GNTM (ΦΩΤΟ&BINTEO)

0
GNTM

Τέλος στη ζωή του έβαλε σε ηλικία 19 χρονών ο πρώην παίκτης του GNTM 3,

Θεσσαλονίκη: Χτύπησε γυναίκα για να της πάρει το κινητό στον Εύοσμο και τον “τσάκωσαν”

0

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 22χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου για ληστεία.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Προγνωστικά (15/05/24)

0
Fußball UEFA Europa League Saison 2023-2023 Dritte Qualifikationsrunde Georgios Karaiskakis Stadion Piräus, 10.08.2023 Olympiakos Piräus - KRC Genk Torjubel - der Torschütze zum 1:0 in der ersten Minute, Kostas Fortounis M, Piräus jubelt mit Mady Camara R und Giorgos Masouras L Olympiakos Piräus - KRC Genk *** Soccer UEFA Europa League Season 2023 2023 Third Qualifying Round Georgios Karaiskakis Stadium Piraeus, 10 08 2023 Olympiakos Piraeus KRC Genk goal celebration of the scorer to 1 0 in the first minute, Kostas Fortounis M, Piraeus cheers with Mady Camara R and Giorgos Masouras L Olympiakos Piraeus KRC Genk PUBLICATIONxNOTxINxGRE ANE5944563

Πολύ μεγάλο ντέρμπι είναι το Ολυμπιακός – ΑΕΚ και στο Betmarket θα βρείτε την ανάλυση και τα προγνωστικά (15/05/24).

Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την οπαδική επίθεση στη Νέα Μηχανιώνα

0

Η άμεση κινητοποίηση και η επισταμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Θερμαϊκού και το Τμήμα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της ίδιας Διεύθυνσης, στο πλαίσιο διερεύνησης ληστείας με αθλητικό υπόβαθρο που έλαβε χώρα στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας, οδήγησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων και τη σύλληψη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας δύο (2) ατόμων.

Έκλεψαν 4000 ευρώ και κοσμήματα από ηλικιωμένη

0

Ταυτοποιήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων δύο ημεδαπές, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή, που διαπράχθηκε σε σπίτι στην πόλη των Ιωαννίνων.

Τι αλλάζει στο σιδηροδρομικό χάρτη της ανατολικής Μακεδονίας

0

Την βελτίωση της συγκοινωνιών και των μεταφορών στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μακεδονίας αναμένεται να φέρει η σιδηροδρομική γραμμή Ν. Καρβάλης-Τοξότες.

Θεσσαλονίκη: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν για τον Διεθνή Ποδηλατικό Αγώνα

0

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι σε ισχύ από χθες Τρίτη 14 Μαΐου, στη Θεσσαλονίκη, για τον Διεθνή Ποδηλατικό Αγώνα.

Παρατείνεται για άλλους έξι μήνες η προφυλάκιση των δύο κατηγορούμενων για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

0

Την παράταση της προφυλάκισης των δύο αδελφών που κατηγορούνται για συμμετοχή στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών. Οι δύο κατηγορούμενοι κρατούνται ήδη ένα χρόνο και η κράτησή τους παρατείνεται για άλλους έξι μήνες (έως τον Οκτώβριο του 2024) οπότε και συμπληρώνεται το ανώτατο συνταγματικό όριο των 18 μηνών.