Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Λάκης Γαβαλάς για το περιστατικό με τον μοναχό: «Με έπιασε μία κακία, του τράβηξα το μούσι – Με είπε πο@@@η μέσα στο αεροπλάνο»

0

Για το επίμαχο περιστατικό με τους μοναχούς από τη Ρωσία, που τον ρώτησαν εάν είναι άνδρας ή γυναίκα, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή «I Love ΣουΚού».

Παντελής Τουτουντζής: Με θυμάμαι να κλαίω στα κάγκελα του σχολείου και να λέω “ανοίξτε την πόρτα να γυρίσω στο σπίτι μου”

0

Για τα παιδικά του χρόνια και για την κακοποίηση που υπέστη στο σχολικό του περιβάλλον, μίλησε ο γνωστός make up artist Παντελής Τουτουντζής, σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη.

Επιστήμονες δημιούργησαν τεχνητή νοημοσύνη που καταλαβαίνει τον σαρκασμό

0

Ο Όσκαρ Ουάιλντ είχε πει ότι «ο σαρκασμός είναι η κατώτερη μορφή του πνεύματος, αλλά η ανώτατη μορφή της νοημοσύνης». Αν και αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό της ανθρώπινης έκφρασης και επικοινωνίας, ο σαρκασμός δεν είναι πάντα εύκολο να εντοπιστεί στη συνομιλία, πόσο μάλλον από έναν υπολογιστή που έχει σχεδιαστεί για να «σκέφτεται» ορθολογιστικά.

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην έκθεση Comic Con της Θεσσαλονίκης

0

Περιοδεία σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας πραγματοποιεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Το μεσημέρι επισκέφθηκε το Κιλκίς, ενώ αυτήν την ώρα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Αστυνομία: Απαγόρευση και της συγκέντρωσης των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Καμάρα αύριο

0

Ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης απαγορεύεται η πραγματοποίηση δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων και κάθε είδους πιθανών πορειών από την 08:00 ώρα της 19/05/2024 έως την 20:00 ώρα της 19/05/2024 στις κάτωθι περιοχές:

ΧΑΝΘ: “Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση” – Εντυπωσίασαν οι παραδοσιακοί σύλλογοι (Βίντεο)

0

Εκδήλωση παραδοσιακών χορών πραγματοποιήθηκε νωρίτερα το απόγευμα στο πλαίσιο της έκθεσης “Κρήτη η μεγάλη συνάντηση” στο πέταλο της ΧΑΝΘ.

Ερυθρά Θάλασσα: Ελληνόκτητο πλοίο χτυπήθηκε από τους Χούθι με πύραυλο

0

Επίθεση με βαλλιστικό πύραυλο δέχθηκε ελληνόκτητο πλοίο με σημαία Παναμά που πλέει στην Ερυθρά Θάλασσα.

Αλεξανδρούπολη: Ακόμα μια καταγγελία για κακομεταχείριση σκύλου μέσα σε λίγες μέρες

0

Ακόμα μια μία περίπτωση καταγγελίας για κακομεταχείριση σκύλου δέχθηκαν οι αστυνομικές αρχές στην Αλεξανδρούπολη.

Θεσσαλονίκη – ΤΩΡΑ: Ξεκίνησε η πορεία του όγδοου pride (βίντεο)

0

Θρήνος στη Βέροια: 23χρονη πέθανε μετά συμπτώματα έντονης δύσπνοιας

0

Στη θλίψη βυθίστηκε η τοπική κοινωνία στην Αλεξάνδρεια της Ημαθίας, καθώς πέθανε μία νεαρή μόλις 23 ετών. Σύμφωνα με το verianet.gr, η κοπέλα ξύπνησε το πρωί της Παρασκευής με συμπτώματα έντονης δύσπνοιας και σχεδόν αμέσως κατέρρευσε.