Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πάπυρος αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον θάνατο του Πλάτωνα

0

Λεπτομέρειες για τις τελευταίες ώρες του Πλάτωνα, φανέρωσε η ανάγνωση απανθρακωμένου παπύρου, σε πόλη δίπλα στην Πομπηία που αναμένεται να αποκωδικοποιηθεί με την χρήση υψηλής τεχνολογίας από την αρχαιολογική επιστήμη.

Ολοκληρώθηκε η διασύνδεση POS και ταμειακών μηχανών – Περισσότερες από 250.000 οι διασυνδέσεις

0

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διασύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, με το μέτρο να συμβάλλει και στην ενίσχυση των κανόνων ισότιμου ανταγωνισμού μεταξύ των επιχειρήσεων.

Ακίνητα: Σε μικρότερης κλίμακας εργασίες προχωρούν ιδιοκτήτες

0
ακίνητα

Άνθιση γνωρίζουν οι ανακαινίσεις ακινήτων σε αστικά κέντρα και περιφέρεια τα τελευταία χρόνια, με την πανδημία και τα lockdown να δίνουν την ευκαιρία στους ιδιοκτήτες να προχωρήσουν σε «λίφτινγκ».

Με εορταστικό ωράριο σήμερα η αγορά

0

Με τους όρους του εορταστικού ωραρίου θα έχουν την δυνατότητα να ψωνίσουν οι καταναλωτές ανήμερα του Μεγάλου Σαββάτου από τα εμπορικά καταστήματα.

Κτηματολόγιο: Μόνο ψηφιακά οι αιτήσεις από την Τετάρτη του Πάσχα σε Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά και Λαγκαδά

0

Μόνο ψηφιακά μέσω του ktimatologio.gov.gr και ktimatologio.gr θα πραγματοποιείται, από την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024, η υποβολή αιτήσεων στο Κτηματολογικό Γραφείο Θεσσαλονίκης και τα Υποκαταστήματα Καλαμαριάς και Λαγκαδά του ΝΠΔΔ Ελληνικό Κτηματολόγιο στην Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Σε λειτουργία βρίσκεται η πλατφόρμα e-Καταναλωτής

0

Σε λειτουργία βρίσκεται πλέον η αναβαθμισμένη πλατφόρμα e-Καταναλωτής είναι πλέον διαθέσιμη.

Καιρός: Νεφώσεις και βροχόπτωση σήμερα στην Θεσσαλονίκη

0

Νεφώσεις και βροχόπτωση στην διάρκεια της ημέρας θα είναι τα στοιχεία του καιρού ανήμερα του Μεγάλου Σαββάτου στην Θεσσαλονίκη.

Britney Spears: Οριστικοποιεί το διαζύγιο από τον Sam Asghari

0

Η Britney Spears και ο Sam Asghari οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους εννέα μήνες μετά την αποκάλυψη ότι παίρνουν χωριστούς δρόμους.

ΗΠΑ: Η Χάλι Μπέρι και γερουσιάστριες υπέρ της έρευνας για την εμμηνόπαυση

0

Αμερικανίδες γερουσιάστριες, συνοδευόμενες από τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Χάλι Μπέρι, κατέθεσαν σήμερα ένα νομοσχέδιο που προβλέπει την αποδέσμευση δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων για την έρευνα στο θέμα της εμμηνόπαυσης.

Συγκινούν τα λόγια της συζύγου του Δημήτρη Κόκοτα: «Θα σηκωθεί και θα είναι σούπερ, όπως ήταν πριν»

0

Ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα για τον Δημήτρη Κόκοτα στέλνει η σύζυγος του αγαπημένου τραγουδιστή, που αντιδρά στα πρώτα ερεθίσματα ένα μήνα μετά το έμφραγμα που υπέστη στις πρόβες του JU2S.