Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Γιώργος Παπαδάκης: Ο εκνευρισμός με τη Μαρία Αναστασοπούλου στον τηλεοπτικό αέρα – «Όλη την ώρα σε βλέπω να δυσανασχετείς»

0

Ακόμη μια στιγμή έντασης ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου παρακολούθησαν οι τηλεθεατές της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» το πρωί της Τετάρτης 24 Απριλίου.

ΕΡΤ: Τέλος πασίγνωστη εκπομπή του Σαββατοκύριακου

0

Η ΕΡΤ έχει καταλήξει στο ποιες εκπομπές θα σταματήσουν τη νέα χρονιά αλλά και ποιο τηλεπαιχνίδι παίρνει το πράσινο φως για συνέχεια και του χρόνου.

STAR: Ανανεώνουν αυτοί οι παρουσιαστές!

0

Σε τροχιά ανανέωσης φαίνεται πως μπαίνει πλέον το κανάλι του Star ενόψει της επόμενης τηλεοπτικής περιόδου και ήδη έχουν κλειδώσει ποιοι παρουσιαστές θα παραμείνουν.

Αλ Τσαντίρι: Επιστρέφει τον Μάιο

0

Το Αλ Τσαντίρι και ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφουν,

Το βιβλίο γνωστού τραγουδιστή θα γίνει σειρά με την Πέμυ Ζούνη

0

Ένα ταξίδι στην Κύπρο έκανε πρόσφατα ο Γιώργος Δούκας για να παρουσιάσει και στη γενέτειρά του το νέο του βιβλίο «με τίτλο «Με το παράξενο όνομα Κοραμά».

Παγιδευμένοι: Οριστικό τέλος από τον ANΤ1

0

Σε οριστικό τέλος οδηγούνται οι Παγιδευμένοι καθώς όπως φαίνεται ο ΑΝΤ1 έχει λάβει οριστική απόφαση για αυλαία της σειράς στο τέλος της δεύτερης σεζόν της.

Οι δύο απόψεις για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1

0

Μία εσωτερική διαμάχη έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό του ΑΝΤ1 σχετικά με το αν πρέπει να διατηρηθεί ή να καταργηθεί η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

ΑΝΤ1: Το καλό κλίμα στο πρώτο ραντεβού με τον Μουτσινά και η δεύτερη συνάντηση μέσα στην εβδομάδα

0

Με θετικό κλίμα ολοκληρώθηκε στα μέσα της εβδομάδας το πρώτο ραντεβού του Νίκου Μουτσινά με τον ΑΝΤ1.

ΗΠΑ: Παρά τις πιέσεις, η μητρική εταιρεία του TikTok δεν πουλάει την εφαρμογή

0

Η κινεζική μητρική εταιρεία του TikTok, η ByteDance, ανακοίνωσε χθες, Πέμπτη, ότι δεν σκοπεύει να πουλήσει την εφαρμογή, παρά την ψήφιση στις ΗΠΑ νέας νομοθεσίας που την αναγκάζει να κόψει τους δεσμούς της με το μέσο κοινωνικής δικτύωσης υπό την απειλή απαγόρευσης της πλατφόρμας στη χώρα.

Δράμα: «Κάπου πηγαίνει το μυαλό μου» λέει τώρα η γυναίκα που βρήκε κομμένα τα φρένα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε

0

Μέρες αγωνίας για την 38χρονη μητέρα δύο παιδιών στη Δράμα, που έχει καταγγείλει πως βρήκε κομμένα τα φρένα, στο αυτοκίνητο που οδηγούσε…