Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κατερίνα Στικούδη: Αυτές οι φωτογραφίες σε ρόλο στρίπερ δημιούργησαν πανικό

0

Η Κατερίνα Στικούδη είναι για πάνω από 10 χρόνια η απόλυτη φαντασίωση των αντρών και πολλοί θα ήθελαν να τη δουν να χορεύει σε στύλο σαν στρίπερ.

Στέλλα Κοσμοπούλου: Δείτε το ακραίο χορευτικό της που τάραξε τον αντρικό πληθυσμό

0

Στην εκπομπή «Σάββατο με Φίλους», βρέθηκε μεταξύ άλλων καλεσμένων η ηθοποιός Στέλλα Κοσμοπούλου κι έκλεψε την παράσταση με τις χορευτικές της ικανότητες.

Ανδρομάχη: Δείτε ίσως την πιο καυτή φωτογραφία που έχει βγάλει

0

Η Ανδρομάχη είναι από τις πιο ακαταμάχητες τραγουδίστριες και όχι αδίκως, αφού η ομορφιά της και το κορμί της είναι αδιαμφησβήτητα.

Ημαθία: Αίρονται οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εγνατίας οδού

0

Την άρση για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου των έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που ισχύουν από 27 τις Μαρτίου σε τμήμα της Εγνατίας οδού στην Ημαθία ανακοίνωσε η Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας.

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτά τα μαγιό μας ξετρέλαναν

0

Η Κατερίνα Λιόλιου διαθέτει ένα ακαταμάχητο σεξαπίλ που λίγες τραγουδίστριες της γενιάς της το έχουν.

MEGA: Ψάχνουν παρουσιαστή γι’ αυτή τη θέση

0

Μπαράζ δοκιμαστικών πραγματοποιείται στο Mega το νέο τηλεπαιχνίδι του καναλιού το οποίο θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

ALPHA: Τέλος οι φήμες για 2ο κύκλο πασίγνωστης σειράς – Δεν συνεχίζεται

0

Οι «Φόνοι στο καμπαναριό», που άφησαν θετικές εντυπώσεις και σημείωσαν αρκετά καλά νούμερα στην τηλεθέαση, μένουν εκτός σχεδιασμού της επόμενης σεζόν.

Γιώργος Αμούτζας: Αυτός είναι ο ηθοποιός μπαμπάς του – Για ποιον λόγο δεν κράτησε το επίθετό του;

0

Από καλλιτεχνική οικογένεια ο Γιώργος Αμούτζας, τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη σειρά Σασμός, ενώ αποδέχτηκε την πρόταση του J2US και τον απολαμβάνουμε κάθε Σάββατο σε έναν ξεχωριστό ρόλο.

Εσύ ήξερες ότι ο μπαμπάς του είναι ηθοποιός; Πρόκειται για τον Σταύρο Δελλή, ο οποίος μαζί με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο έχει ιδρύσει τη δραματική σχολή Ίασμος.

1675702098081-908893947-amoutzas-2.jpg

«Κάθε καλλιτέχνης πρέπει να αναμετρηθεί με την τέχνη του, να δώσει τη δική του μάχη, να καταφέρει να καθιερωθεί με την αξία του και να αποδείξει τι αξίζει με τη δουλειά του. Ήταν πολύ εύκολο να με κρίνουν και να πουν «έχει πλάτες», αλλά εγώ δεν ήμουν ποτέ ο γιος του Δελλή, ήμουν ο Γιώργος Αμούτζας, που έδινα τον δικό μου αγώνα, που χειρουργημένος πήγαινα στο γύρισμα, έπαιζα παράσταση και με 40 πυρετό.

1692527126223-797567289-giorgosamoutzas_280134788_105478988788911_1165466221677090070_n.jpg

Δεν απαρνήθηκα ποτέ τον πατέρα μου. Αντιθέτως, έχουμε συνεργαστεί στα πάντα και δουλεύουμε παρέα και δημιουργούμε μαζί. Συνεχίζω αυτό που ξεκίνησε κι ακόμα είναι στο πλευρό μου με συμβουλές, αλλά έπρεπε κι εγώ να χαράξω τη δική μου πορεία», έχει πει ο ίδιος για τον λόγο που δεν κράτησε το επίθετό του.

Πρόσφατα ο νεαρός ηθοποιός απάντησε στο έχει νιώσει ποτέ να τον υποτιμούν καλλιτεχνικά λόγω του πατέρα του

dellis.jpg

Ως ηθοποιός έχεις να αποδείξεις μακροπρόθεσμα τι πραγματικά αξίζεις και τι μπορείς να κάνεις σε αυτό το επάγγελμα. Στο παρελθόν έχει συμβεί αλλά νομίζω ότι μιλάει η δουλειά μου για μένα, οι συνεργασίες μου και η άποψη του κόσμου. Δεν συνηθίζω να μιλάω εγώ για μένα. Έχω κάνει μεγάλες συνεργασίες θεατρικά, αλλά και στην τηλεόραση, με εξαιρετικούς συντελεστές και χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό.

Πηγή: gossiptv.gr

Επιστημονική ημερίδα διοργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης “Βία στην οικογένεια και ψυχική υγεία”

0

Επιστημονική ημερίδα με τίτλο “Βία στην οικογένεια και ψυχική υγεία” διοργανώνουν ο δήμος Θεσσαλονίκης, και η ΑΜΚΕ IASIS, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στο πλαίσιο της προσπάθειας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του πληθυσμού για την καταπολέμηση κάθε μορφής βίας.

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Η στιγμή που ο γιος τους λέει «μπαμπά»

0

Ευτυχισμένοι γονείς η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία.