Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πόσα κιλά μπορούμε να χάσουμε σε έναν μήνα με ασφάλεια

0

Το ιδανικό για όλους μας θα ήταν να παίρνουμε την απόφαση να χάσουμε βάρος και σε δύο ή τρεις ημέρες αυτό να συνέβαινε αυτόματα. Ωστόσο, οι ειδικοί λένε ότι δεν υπάρχει γρήγορος τρόπος να χάσεις κιλά. Αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι την περίοδο πριν από το καλοκαίρι: Όλο και περισσότερος κόσμος (και περισσότερο content στο ίντερνετ) ασχολείται με τη γρήγορη απώλεια κιλών.

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο κανονικά, στην πράξη

0

Σοκάρει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη με την αποκάλυψη πως σε κάποια συνεργασία της, λίγο έλειψε τα πράγματα να ξεφύγουν αδιανόητα! «Το κουβαλάω σαν τραύμα», είπε η ηθοποιός.

Συνεχίζεται η “έξοδος” των Θεσσαλονικέων – Πάνω από 18.000 αυτοκίνητα στο ρεύμα εξόδου των Μαλγάρων από το πρωί

0

Με ομαλό τρόπο εξελίσσεται η έξοδος από την πόλη, απόδημων Θεσσαλονικέων και εκδρομέων με αφορμή το Πάσχα.

Δήμος Θεσσαλονίκης: Το σχέδιο για τα δημοτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα

0

 

Το σχέδιο για την νέα εποχή των δημοτικών ραδιοτηλεοπτικών μέσων παρουσίασε ο πρόεδρος της ΔΕΠΘΕ Μιχάλης Αλεξανδρίδης, κατά τη λογοδοσία της δημοτικής αρχής στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης.

Περιγράφοντας την κατάσταση στην οποία βρήκε τα δημοτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα όταν ανέλαβε, είπε “υπήρχαν μόνο γιατί δεν μπορούσαν να κλείσουν. Από τα 9,5 εκατομμύρια που ήταν η χρηματοδότηση, κάθε χρόνο μειωνόταν, με αποτέλεσμα πέρσι να είναι 3,3 εκατομμύρια. Η λειτουργία της τηλεόρασης με αυτά τα δεδομένα ήταν μία βάρδια, από τις 12.30 μέχρι τις 19.30”.

Έχει συμφωνηθεί με την Περιφέρεια και τον δήμο η συμμετοχή της πρώτης στο ΔΕΠΘΕ, και το επόμενο διάστημα αναμένεται σχετική απόφαση, που αναμένεται να συμβάλει οικονομικά στον οργανισμό, είπε ο κ. Αλεξανδρίδης και πρόσθεσε πως χρειάζεται επίσης βοήθεια από το δημοτικό συμβούλιο. Ως ένα επιπλέον “αγκάθι” ανέφερε την απαίτηση της εταιρείας μακεδονικών σπουδών για το αυξημένο νοίκι, και δήλωσε ότι έως το καλοκαίρι του 2025 θα γίνει η μετακόμιση της ΤV100.

“Στόχος μου να ξεφύγουν από το στενό πλαίσιο του δήμου και αν αγκαλιάσουν περισσότερο την ενδοχώρα, να φτιάξουν ένα τοπικό star system. Βοηθάνε πολύ σε αυτό δύο πράγματα: η βασική επιλογή της ΕΡΤ να κάνει την ΕΡΤ3 φτωχρικο βραχίωνα της ΕΡΤ ΑΕ και να γίνει απλώς άλλο ένα από τα κανάλια της Αθήνας, μένει λοιπόν κενό για να αναπτυχθεί η δημόσια ραδιοτηλεόραση”, είπε ο κ. Αλεξανδρίδης ενώ τόνισε πως τους τελευταίους μήνες έχουν φανεί οι βελτιώσεις. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό: α. Από το Α’ τρίμηνο μέχρι το τέλος του Ιούνη να δείξουν τα μέσα τι στόχους έχουν, β. Από τον Σεπτέμβρη του 2024 έως το καλοκαίρι του 2025 να προχωρήσουν σε νέα φάση και βελτίωση του προγράμματος,

γ. Μετά το 2025, η ραδιοτηλεόραση να γίνει αυτή που αξίζει στους δημότες και να φέρει έσοδα από διαφημίσεις.
Δείτε ακόμη:afto_favicon
Ετσι θα λειτουργεί η ψηφιακή πλατφόρμα καταγραφής έργων Πυροπροστασίας των Δήμων (ΦΕΚ)

“Αρχικά επειδή δεν υπήρχαν λεφτά, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε έναν κουμπαρά και να εξοικονομήσουμε ό,τι γινόταν. Δεν πήραμε νέους διευθυντές, συνεργάτες. Μέσα σε ένα εξάμηνο, μαζεύτηκαν 130.000. Πλέον το πρόγραμμα ξεκινάει από τις 7 το πρωί, εμπλουτίσαμε νέες εκπομπές, βγάλαμε ζωντανές συνδέσεις, στόχος να φέρουμε τη Θεσσαλονίκη στο κανάλι. Το ίδιο και στο fm100, ενισχύσαμε τον ενημερωτικό χαρακτήρα, οι μουσικές επιλογές έγιναν πιο συγκεκριμένες και τώρα προσπαθούμε να έχουμε διαφημίσεις για κάποια έσοδα”, είπε.

Όσον αφορά στα δημοτικά ραδιόφωνα, σημείωσε πως το fm 100,6 θα μετατραπεί σε ένα πολιτιστικό ραδιόφωνο που θα εξιδεικεύεται στην ποιοτική μουσική και θα δεθεί με το έντεχνο μουσικό τραγούδι, ενώ το fm 100 θα παραμείνει ενημερωτικό ραδιόφωνο με καλή, εμπορική μουσική.

 

Θεσσαλονίκη: Πλήθος πιστών συρρέει για να προσκυνήσει τον Επιτάφιο του ιερού ναού Αγίας Σοφίας (ΒΙΝΤΕΟ)

0

Πλήθος πιστών παρευρίσκεται το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να προσκυνήσει τον Επιτάφιο.

Καβάλα: Οι πάπιες… το έσκασαν και βγήκαν στο δρόμο

0

Πάπιες, προερχόμενες από τον περιβάλλοντα χώρο της Ιεράς Μονής του Αγίου Σίλα βρήκαν τρόπο -νωρίς σήμερα το πρωί- και έφτασαν στον κόμβο του νοσοκομείου!

Σε κλίμα κατάνυξης η περιφορά του Επιταφίου του Αγίου Μηνά

0
Περιφορά Επιταφίου του Αγίου Μηνά στη Θεσσαλονίκη. Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαϊου 2024 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)

Σε κλίμα κατάνυξης πραγματοποιήθηκε η περιφορά του Επιταφίου του ιερού ναού Αγίου Μηνά στην Θεσσαλονίκη. η περιφορά του Επιταφίου του ιερού ναού του Αγίου Μηνά, ή αλλιώς του Επιταφίου των εμπόρων, είναι η πρώτη που πραγματοποιείται στην πόλη.

Ξηροκρήνη: Ο εντυπωσιακός Επιτάφιος του του ιερού ναού Αγίων Πάντων

0

Εντύπωση προκαλεί ο στολισμός του Επιταφίου του ιερού ναού Αγίων Πάντων στην Ξηροκρήνη καθώς χρειάστηκαν είκοσι ώρες για την αποπεράτωση του.

Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου: Εκκινούν οι αιτήσεις εγγραφής στους βρεφονηπιακούς σταθμούς

0

Την προσεχή Τετάρτη 15 Μαΐου εκκινούν οι αιτήσεις εγγραφής στους βρεφονηπιακούς σταθμούς ρου δήμου Κορδελιού-Ευόσμου για το σχολικό έτος 2024–2025 με ορίζοντα ολοκλήρωσης την Πέμπτη 15 Ιουνίου.

Μήνυμα ενόψει Πάσχα εξέδωσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

0

Ο αγώνας μεταμόρφωσης του κόσμου δεν είναι ασήμαντη υπόθεση για την Ορθόδοξη Εκκλησία, αναφέρει μεταξύ και άλλων στο μήνυμα του για την Ανάσταση ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.