Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ντούα Λίπα: Η ιδιαίτερη φωτογράφισή της – Με ζαρτιέρες και εσώρουχα σε εξώφυλλο περιοδικού

0
Μία ιδιαίτερη φωτογράφιση έκανε η Ντούα Λίπα για

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ποζάρει με μπικίνι και φέρνει ένα αρωμα καλοκαιριού

0

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και δεν παραλείπει να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους followers της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με μαγιό στο προφίλ της στο Instagram και ενθουσίασε τους fans της, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να της αφήσουν αμέτρητα like και σχόλια. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφάσισε να περάσει το Πάσχα εκτός Αθήνας. Η ίδια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagrama όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με μαγιό, αλλά αποφάσισε να μην αποκαλύψει το που βρίσκεται -πάντως σίγουρα κάπου όμορφα, όπως βλέπουμε από τα κλικ. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγραψε: «Πασχαλινές καρτ ποστάλ».

 

Δώρα Παντέλη: Κολάζει με το μαγιό που αποφάσισε να φορέσει

0

Η Δώρα Παντέλη είναι μία από τις ομορφότερες γυναίκες αθλητικογράφους. Είναι έξυπνη με ταπεραμέντο και δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί σημείο αναφοράς στην NOVA που εργάζεται

Ραφαέλα Γεωργίου: Το κορίτσι του “Bachelor” φόρεσε το μπικίνι της και τα απογείωσε όλα…

0

Την γνωρίσαμε μέσω της συχνότητας του ALPHA, μιας και αποτέλεσε μία εκ των κοριτσιών που διεκδίκησαν τον Παναγιώτη Βασιλάκο στο reality ”Bachelor”.

Tv queen: Ο Κοκλώνης το πήρε απόφαση για το παιχνίδι

0

Σε νέο πλατό μεταφέρθηκε από χθες το live του «TV queen», μετά από σύντομη διακοπή μίας εβδομάδας.

Μαντώ Γαστεράτου: Έγκυος για τρίτη φορά η παρουσιάστρια – Η ανάρτησή της

0

Σε μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση προχώρησε η Μαντώ Γαστεράτου ανήμερα της γιορτής της μητέρας!

Εξελίξεις στον ΑΝΤ1 με την Αναστασοπούλου: Το «αγκάθι» με τον Παπαδάκη και οι πρώτες κρούσεις

0

Τετάρτη του Πάσχα σηματοδότησε απαρχή εξελίξεων στο εγχώριο τηλεοπτικό γίγνεσθαι. Οι ανατροπές έχουν ξεκινήσει εδώ καιρό:

Άγχος στον ALPHA για τον “Γιατρό”

0

Σε πανικό είναι οι άνθρωποι του ALPHA. Πριν από λίγες μέρες οριστικοποιήθηκε ότι δεν προλαβαίνουν να βγάλουν στο πρώτο μισό της σεζόν τη νέα καθημερινή – δραματική σειρά “Η Παναγιά της φωτιάς”, λόγω των απαιτητικών γυρισμάτων σε Κωνσταντινούπολη, Αίγυπτο και Ήπειρο.

Πότε τελειώνει το ΜasterChef; Πότε ξεκινά γυρίσματα η Φάρμα;

0

Τηλεοπτικό ρεπορτάζ για το MasterChef και τη Φάρμα φιλοξένησε το Καλύτερα δε γίνεται εκμεταλλευόμενο την παρουσία του Χάρη Λεμπιδάκη.

iPhone: Οι ρυθμίσεις που πρέπει να απενεργοποιήσετε αμέσως καθώς καταγράφουν την τοποθεσία σας και συλλέγουν δεδομένα

0

Μπορεί να νομίζετε ότι το iPhone σας λειτουργεί πάντα υπέρ σας. Ωστόσο υπάρχουν ορισμένες ρυθμίσεις στο τηλέφωνό σας που είναι ενεργοποιημένες -ακριβώς αυτή τη στιγμή- οι οποίες εισβάλλουν στην ιδιωτική σας ζωή.