Menu
RSS

Viber seleo

Ποιες αλλαγές έρχονται στο Κοινωνικό Τιμολόγιο και τους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Το κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ δεν θα ισχύει πλέον μόνο με την εφαρμογή εισοδηματικών, αλλά και περιουσιακών κριτηρίων, δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για το κοινωνικό μέρισμα.

Ιρλανδικό ...κούρεμα στεγαστικού δανείου, για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ρύθμιση των «κόκκινων» στεγαστικών αλά… ιρλανδικά επιχειρούν για πρώτη φορά οι τράπεζες. Έχοντας εξαντλήσει σχεδόν όλα τα περιθώρια διαγραφών σε καταναλωτικά δάνεια και κάρτες, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα προκρίνουν για το στεγαστικό χαρτοφυλάκιο, το 30% του οποίου τελεί υπό καθεστώς νομικής προστασίας, τη λύση του «Split and Freeze».

Από αύριο οι αιτήσεις για το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων - Αφορά 15.000 ανέργους

Ξεκινά την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 12η μεσημβρινή, η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή εργοδοτών στο νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 15.000 ανέργων, ηλικίας 30-49 ετών».

Ποιοι κατοχυρώνουν δικαίωμα πλήρους σύνταξης πριν τα 60

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Ελεύθερου Τύπου'', μετά τις αλλαγές που ισχύουν από τον Αύγουστο του 2015 στα όρια ηλικίας, τα κλειδιά για να συνταξιοδοτηθούν με ευνοϊκότερα όρια ηλικίας οι ασφαλισμένοι πριν από το 1992

Σήμερα στη Βουλή η απόφαση για το κοινωνικό μέρισμα-Τα κριτήρια

Η συζήτηση για το κοινωνικό μέρισμα που είχε προγραμματιστεί για την περασμένη Πέμπτη, αναβλήθηκε από τον πρόεδρο της Βουλής Ν. Βούτση, μετά από επικοινωνία που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, «λόγω του εθνικού πένθους και της ανείπωτης τραγωδίας που έπληξε τη Δυτική Αττική».

Πλειστηριασμός ύψους 35 εκ. ευρώ

Σοβαρή συζήτηση μεταξύ συμβολαιογράφων και κυβέρνησης βρίσκεται σε εξέλιξη με στόχο την διενέργεια των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, on time, δηλαδή στις 29 του μήνα.

Λουκέτο σε κέντρο διασκέδασης για μη έκδοση αποδείξεων στη Βόρεια Ελλάδα - Άλλες 6 παραβάσεις

Το τελευταίο χρονικό διάστημα κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας και της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, πραγματοποίησαν ελέγχους σε επιχειρήσεις και καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της Βορείου Ελλάδας, στο πλαίσιο των οποίων διαπιστώθηκαν:

Κυβερνητικό στέλεχος διαβεβαιώνει: Προχωρούν οι διαδικασίες για τις επενδύσεις στο Ελληνικό και στις Σκουριές

Προχωρούν οι διαδικασίες για την επένδυση στο Ελληνικό και στις Σκουριές αλλά και για να βρεθεί λύση για τα ναυπηγεία και για την αναβίωση του ναυπηγοεπισκευαστικού τομέα, σημειώνει σε συνέντευξή του ο

Συμψηφισμός εισφορών για 1,4 εκατ. επαγγελματίες και αγρότες το 2018

Για το 2018 παραπέμπεται ο συμψηφισμός των εισφορών που καλούνται να πληρώσουν 1,4 εκατομμύρια ασφαλισμένοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι και αγρότες.

Αυτές είναι οι συσκευές που φουσκώνουν τον λογαριασμό της ΔΕΗ

Υπάρχουν μερικές συσκευές μέσα στο σπίτι που γνωρίζετε ότι καταναλώνουν πολύ ενέργεια. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν και άλλες τις οποίες δεν υποπτεύεστε ότι σας αυξάνουν τον λογαριασμό του ρεύματος. Δείτε ποιες είναι αυτές.

Με επιδότηση και οι εισφορές των δώρων από το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για τα μπλοκάκια

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα ο ΕΦΚΑ για την έναρξη υποβολής αιτήσεων στο νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ "Ενίσχυση της απασχόλησης 40.000 αμειβόμενων με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών, με μετατροπή της σύμβασης παροχής ανεξαρτήτων υπηρεσιών σε σύμβαση εξαρτημένης εργασίας".

Φορολογήστε τους, ανώνυμα! Η αντιπρόταση του Airbnb στο ελληνικό ΥΠΟΙΚ

Τη βούληση της να συνδράμει τις ελληνικές αρχές στο ζήτημα της φορολόγησης των πελατών της, εκφράζει σε ανακοίνωση της η εταιρία Airbnb, μέσω της οποίας χιλιάδες ακίνητα ενοικιάζονται στην Ελλάδα δια της ηλεκτρονικής της πλατφόρμας.

Πόσο στοίχισαν στους Έλληνες τα μνημόνια; Τα πρώτα επίσημα στοιχεία

Τα πρώτα ουσιαστικά επίσημα στοιχεία για τις επιπτώσεις και – κυρίως- τα λάθη των μνημονίων που υπέγραψε η Ελλάδα αναλύονται από επίσημη έκθεση που δόθηκε  στη δημοσιότητα και φέρει την υπογραφή των ελεγκτών της ίδιας της ΕΕ, το Ελεγκτικό Συνέδριο της Ένωσης.

Τα νέα κριτήρια για το Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ. Ποιοι μπορούν να έχουν εκπτώσεις στα τιμολόγια

Εκπτώσεις από 22% έως και 83% στα τιμολόγια ρεύματος εισηγείται για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ) η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ). Η πρόταση βρίσκεται προς έγκριση στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργου Σταθάκη.

Δώρο Χριστουγέννων στους ανέργους-Τι ισχύει

Οι επιδοτούμενοι άνεργοι του ΟΑΕΔ (oaed.gr) δικαιούνται δώρο Χριστουγέννων από τον οργανισμό εφόσον έχουν επιδοτηθεί το διάστημα από 1 Μαΐου 2016 έως και 31 Δεκεμβρίου 2017. Το Δώρο Χριστουγέννων δίνεται στους δικαιούχους από τον ΟΑΕΔ, κάθε χρόνο λίγο πριν ή μέσα στην εβδομάδα των Χριστουγέννων.

Δεν βοήθησαν τους καταστηματάρχες, οι εκπτώσεις

Κι αυτό παρά το γεγονός ότι περισσότεροι ήταν οι επιχειρηματίες που συμμετείχαν φέτος στις ενδιάμεσες εκπτώσεις, οι επτά στις δέκα επιχειρήσεις, με το 60% να έχουν πραγματοποιήσει εκπτώσεις στο σύνολο των προϊόντων που διαθέτουν στο κατάστημα.
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS
  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Seleo.gr All Rights Reserved. Hosted by Hostdog - Φιλοξενία ιστοσελίδων