×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1054

Menu
RSS
Viber seleo

Γιατί η γυναίκα λέει καλύτερα ψέματα;

  • Γράφτηκε από 

Ο άντρας δεν είναι σε θέση να παρατηρεί λεπτομέρειες. Γι’ αυτό και του είναι δύσκολο να πει μια καλή κουβέντα για το καινούριο σου φόρεμα που το έψαχνες τρεις ώρες στα καταστήματα για να τον εντυπωσιάσεις.

Απλά δεν το πρόσεξε! Αυτή η έλλειψη παρατηρητικότητας από τον άντρα επιτρέπει στη γυναίκα να λέει ψέματα χωρίς να εντοπίζεται. Μπορεί εύκολα να προσποιηθεί οργασμό κι εκείνος να νιώθει ο πιο θερμός εραστής του πλανήτη. Μπορεί το απόγευμα να το πέρασε με τον εραστή της αλλά με μεγάλη φυσικότητα να του λέει ότι ήταν με τη φίλη της στην αγορά. Αντίθετα η γυναίκα είναι σα να έχει ανιχνευτή ψεύδους, ανάβει κόκκινο λαμπάκι όταν υπάρχει αντιφατικότητα ανάμεσα στα λεκτικά και μη λεκτικά σήματα του άντρα. Μπορεί να σκεφτείς ότι αν θες να της πεις κάποιο ψέμα είναι ασφαλέστερο να το κάνεις τηλεφωνικώς. Αλλά μη νομίζεις ότι θα τη γλιτώσεις!

Η γυναίκα ακούει διαφορετικά από σένα. Δεν έχεις παρατηρήσει ότι εκείνη πετάγεται όταν ακούει το κλάμα του παιδιού μέσα στη νύχτα ενώ εσύ κοιμάσαι αμέριμνος; Δεν είναι επειδή έχεις πιο βαρύ ύπνο, είναι επειδή εκείνη ακούει καλύτερα τους οξείς ήχους. Μπορεί επίσης με ευχέρεια να αντιλαμβάνεται τις αυξομειώσεις της έντασης της φωνής και συνεπώς τη συναισθηματική κατάστασή σου…άρα και τα ψέματά σου!

επιστροφή στην κορυφή